الكبسة بالدجاج
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الكبسة بالدجاج
جايبلكو انهاردة اكلة جامدة جدا وسهلة ياريت تجربوها وتقولولي رأيكو
هانحتاج ( دجاجة مقطعة 8 قطع - 2 كوب ارز - بصلة - معلقة صلصة- بهارات كبسة "جاهزة من عند العطارقوليله بتخلي الأرز بيج" - حبهان مطحون - قرفة مطحونة - قرنفل مطحون- ملح - ليمون مجفف "لومي" - مكعب ماجي ) ممكن تستغني عن اللومي والماجي لو مش عندك
1-ابشري البصلة و وشوحيها مع زيت وسمنة بسيط ولما البصل يصفر ضعي الصلصة والدجاجة وقلبيها شوية وبعدين حطي 2 كوب ماء واللومي والماجي وغطي الحلة "ياريت تكون تيفال" وسيبي النار عالية بس خلي بالك لو الماء خلص زودي مية لحد ما الفراخ تستوي عشان ماتتحرقش ولما الفراخ تستوي شيلي الفراخ في طبق حطي الأرز واظبطي المية بناعته" لو المية الموجودة خلصت حطي 2ونصف كوب ماء" وشوفي لو محتاج ملح وغطيه واخفضي النار لحد مايستوي واغرفيه في طبق التقديم وعليه الفراخ وبالهان والشفا
هانحتاج ( دجاجة مقطعة 8 قطع - 2 كوب ارز - بصلة - معلقة صلصة- بهارات كبسة "جاهزة من عند العطارقوليله بتخلي الأرز بيج" - حبهان مطحون - قرفة مطحونة - قرنفل مطحون- ملح - ليمون مجفف "لومي" - مكعب ماجي ) ممكن تستغني عن اللومي والماجي لو مش عندك
1-ابشري البصلة و وشوحيها مع زيت وسمنة بسيط ولما البصل يصفر ضعي الصلصة والدجاجة وقلبيها شوية وبعدين حطي 2 كوب ماء واللومي والماجي وغطي الحلة "ياريت تكون تيفال" وسيبي النار عالية بس خلي بالك لو الماء خلص زودي مية لحد ما الفراخ تستوي عشان ماتتحرقش ولما الفراخ تستوي شيلي الفراخ في طبق حطي الأرز واظبطي المية بناعته" لو المية الموجودة خلصت حطي 2ونصف كوب ماء" وشوفي لو محتاج ملح وغطيه واخفضي النار لحد مايستوي واغرفيه في طبق التقديم وعليه الفراخ وبالهان والشفا
ROZYYY- المساهمات : 11
تاريخ التسجيل : 20/09/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى